regeneracja gaźnika V125

Tematy związane z gażnikami
piotrtoip
Motocykl: virago 125
Status: Offline

regeneracja gaźnika V125

Post autor: piotrtoip »

witam
Panowie czy znacie może jakiś warsztat regenerujący gaźniki do virago 125 , wymiana tulejek osi przepustnicy etc., etc. Lublin i okolice , ew wysyłkowo.
PZDR
Awatar użytkownika
Woycek
Motocykl: XV750 90' DL650A 13'

Re: regeneracja gaźnika V125

Post autor: Woycek »

Hej. wpisz w Gogle "Klinika gaźnika" są w Poznaniu ale wysyłkowo też można. Tylko terminy mają odległe. Dwa tygodnie temu do nich dzwoniłem to dostałem info że minimum 2 miesiące. Ja postanowiłem sam się pobawić...Pozdr.
Kupiłem Jadźkę ...zaczęli marudzić że dwa kółka są niebezpieczne...Dokupiłem Suzuki i teraz mam cztery...Marudzą dalej..O co chodzi?? :frustrated:
jurek okinawa
Motocykl: BMWR80GS i BMWR1150R

Post autor: jurek okinawa »

piotrtoip pisze: 13 grudnia 2024, 16:04 witam
Panowie czy znacie może jakiś warsztat regenerujący gaźniki do virago 125 , wymiana tulejek osi przepustnicy etc., etc. Lublin i okolice , ew wysyłkowo.
PZDR
witam, warto zastanowic się czy warto regenerować , sam 4 lata wstecz miałem łatwiej bo mam kolegę który się tym zajmuje a mimo to poradził bym kupił na alli bo to wyjdzie taniej niż regeneracja u niego, tak też zrobiłem i muszę powiedzieć ,że do momentu sprzedaży nie miałem żadnych problemów z gażnikiem , przejechałem na nim ok.5 tys. km
Kacper4
Motocykl: planuję zakup

Post autor: Kacper4 »

Dokładnie, czasem regeneracja wychodzi drożej niż kupno nowego na Ali, zwłaszcza jak masz możliwość zamówić coś sprawdzonego i z opiniami. Swojego też kiedyś tak kupiłem i faktycznie przejechałem kilka tysięcy bez żadnych zgrzytów. Zastanawiam się tylko, czy te chińskie części długo trzymają, czy po kilku sezonach też trzeba myśleć o wymianie?
https://www.caprinew.pl/artykuly/najlepsze-dodatki-do-burgera-jakie-warzywa-sery-sosy-wybrac/?_gl=1*b6np05*_up*MQ..*_ga*NTM4ODU1Nzg3LjE3NTg4NzQ4MTU.*_ga_R5N1GSDZST*czE3NTg4NzQ4MTQkbzEkZzEkdDE3NTg4NzQ4MTQkajYwJGwwJGgw
Albit
Motocykl: Virago125

Post autor: Albit »

Gdzie kupić komlet naprawczy do gaźnika
ODPOWIEDZ